Koolialgus + Spordipäev

  • Alustagem siis algusest. Üleeile käisin koolis õpikutel/töövihikutel järgi. Odavalt suur kuhi jälle (yet again!) Mõnda nendest vaadates tekkis küll tunne, et mõttega ma selle üldse võtan? (Peamiselt füüsika õpiku suhtes). Üks katusel askeldanud töömees oleks peaaegu katuseaknast sisse kukkunud, fun. Lisaks oli raamatukokku jäetud veel kenas loetamatus neoonoranžis sildike, et me 207-st läbi käiksime. Seal sai küpsisetorti ja natuke niisama PJ-ga jutustatud.
  • Eile oli 1. september, woo -.- Õnneks oli aktuse ajal korralik ilmgi. Direktori kõne oli eepiliselt igav nagu ikka, autasustati inimesi, jaurati koolimaja arhitektuurist sõnadega, millest ta isegi ilmselt aru ei saanud jne. Hiljem kobiti pudireas tagasi majja. Siis oli klassijuhatajatund. Midagi erilist väga polnud, räägiti Lapimaa reisist ja mõnest muust asjast, näidati tunniplaani. (WTF? Reedel 8 tundi ). Hiljem sõime sünnipäevatorti mis klassi poolt PJ-le kingiti ning jutustasime niisama. (Inimesed olid vabatahtlikult pärast asjade lõppu kohal?!). Pärast lahkumist töllasime KOL-i ja KK-ga niisama mööda kesklinna ringi.
  • Ja täna? Katastroof to the max aka spordipäev. Varajasest ärkamisest ma parem ei hakkagi kirjutama, seda ma vihkan niikuinii. Jõudsin siis mingi 10 mintsa varem kohale kui vaja oli ja kohe lennati näkku ja öeldi, et teatejooks on 10 mintsa pärast?! Ajakava järgi pigem nagu poole tunni pärast. Tuli välja et mul tuli ikkagi enamvähem ilma soojenduseta jooksma minna. Alguses tekkinud radade segadus oli päris lõbus isegi. Palju sealt muidugi loota polnud, jäime kolmandaks. Pärast seda läks kõik allamäge, enesetunne esiotsas. Vahetult enne 100m starti läkski muidugi kõige hullemaks ja paraku pidin ma natukene oma maosisust kuhugi puualla jätma. Vähemalt läks natukenegi paremaks, sai 100m ära joostud. Jooks ise oli paras ufoporno jällegi, kuradikülm oli + haiglaselt tugev vastutuul. Tulemus? Viimase kolme aasta viletsaim (12,93), õudne, eelmine aasta jooksin 12,11. 3000m jäigi jooksmata sest enesetunne kiskus jälle kole kehvaks ja PJ ütles et ma olen näost valgekollaroheline. Tuleb see siis millalgi järele teha (vist), eks näis millega see uus kehalise õpetaja hakkama saab.
  • //end lengthy whine post. Mis teha, olen juba kord sellise negative-ish vaatega inimene.

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Pointless Life of a Lifeless Nolifer Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur