Kirjanduse põhimõisted

0 comments
  • SÜŽEE – teose kunstiliselt korraldatud sündmustik. Süžeel on kuus põhilist koostisosa (arengetappi): ekspositsioon – teose sissejuhatav osa, kus tutvustatakse tegelasi, tegevusaega ja –kohta; sõlmitus – sündmus, mis käivitab tegevuse; dispositsioon – tegevuse järkjärguline arendus, kus avanevad tegelastevahelised suhted ja nende areng; kulminatsioon – tegevuse pinge haripunkt; pööre – sündmused, mis langetavad pinge ja viivad lõpplahenduseni; konklusioon – teose lõpetus, mis sisaldab konflikti ja probleemi lahendust.
  • Miks tundub mulle mu elu nagu mingi sitt Ladina-Ameerika seebika fanfic...Mida iganes ma ka ei tee, vägisi käib see raibe mööda seda süžeekava, praegu möödudes haripunktist. Näis kuhu ta siis lõpuks ennast välja keerutab...
  • Mõttetu vaheaeg oli, polegi midagi kirjutada väga, Tammsaarega olen poole peal, asi seegi, topelttunnid alles neljapäev, vast selleks ajaks saab läbi.
SOTW, kuna mu kõrvaklapid olid 1,5 nädalat katki ja arvutist ei kuula ma nii selektiivselt kui ipodilt, siis on see ka piikalt vahele jäänud, nüüd siis:

No enam hullemaks küll minna ei saa...

0 comments
Kõik on perses, kõik on katki, rõveda nöha sain kah veel, hullemaks see nädal enam minna ei saa. Nädala tipphetkeks oligi kolmapäeva öö vastu neljapäeva, pärast seda on kõik kolinal alla käinud.

Kõrvaklapid katki, durr.

0 comments
  • On kätte jõudnud järjekordne esmaspäeva õhtu, mille käigus ma oma blogisse midagi kirjutan, tundub et see on nüüd selline paikasätitud päev. Ilmselt on asi ka SOTW-is, aga ok. Täna oli mõnus päeva, oli ainult 5 tundi, millest ma vähemalt pooled maha magasin. Bio KT oli ka lihtne.
  • Eelmine nädal...sai koolis asju (hindeid siiski) parandatud, nii mis mürises, nüüd ei olegi mul enam vene keeles kaheseis! Kontrolltöö kirjutamine oli halenaljakas, selles klassis vähemalt on liiga lihtne spikerdada. Kõik sõnad sai paberilt maha kirjutatud. Vähemalt kahte päris ei saa, selles olen ma kindel isegi. Eelmisest nädalast veel...üsna igav oli kokkuvõttes siiski, nädalavahetusel tuli keegi tagasi ja seegi oli väike päike laupäeva.
Jääb seekord veel lühemaks kui ta muidu on, ei tule midagi pähe kirjutada väga. Ahjaa, TIK-igeeniused korraldavad nädala keskel peo, neljapäev saab huvitav olema.
SOTW, järjekordselt midagi veidrat, aga mis teha, meeldib juba kord sedasorti värk. Kes on mänginud mängu nimega Portal, tunnevad loo ilmselt ära.

Ja video mille tõttu ka originaal meeldima hakkas:


Herp Derp

0 comments
  • On esmaspäeva õhtu ja ma vahin tühja pilguga kord riigikaitse õpikusse, kord funnyjunki, kord msn-i. Oli sündmustevaene nv, vähemalt minu jaoks. Keegi sõitis ära, käisin suusatamas ja magasin niisama peatäit välja. Korra käisid külalised ka, aga ööseks nad ei jäänud, asi seegi, saan mõnigi nädalavahetus korralikult magada.
  • Valimas käisin ka, hääl rändas minu poolt IRL-i tasku, kandidaat pole vast tähtis. Oleks E-hääletamisel osalenud kui ma poleks oma neetud ID-pinne täiesti lootusetult ära kaotanud.
  • Ülehomseks on mul vaja kaasõpilase uurimistöö ära retsenseerida, õnneks midagi väga keerulist pole, töö ise on võrdlemisi mõistlik, vormistus tekitab mõningased küsimärgid. Peale seda on veel vaja kaitsmine üle elada ja lootma jääda, et mu uurimistööd tagasi ei saadeta, kuna see on liiga teh suck. Loodetavasti seda siiski ei juhtu. Õnneks on minu grupis kõik omad ja mu endagi töö sattus normaalse inimese kätte, loodetavasti väga ei keerata selle retsenseerimisega. Saaks see teema ometikord läbi. Hinded on üldjoontes täiesti kohutavalt alla käinud, bleh, vast saab järje peale
SOTW-e tahaks lausa mitu nimetada, aga arvestades nende...khm, keelt ja päritolumaad, jäävad need paraku välja, panen siia lihtsalt mõnusat...instrumentaalmuusikat, mis aitab närve rahustada. Pärit ühest MMO-st mida kunagi mängisin, üldse on sellel mängul mõnusad lood^^ Blogi läbi sirvida ei viitsi, niiet ei tea kas on olnud varem või mitte.



Noorus on hukas...

1 comments
http://etv.err.ee/index.php?05593526&video=787
Mul ei ole sõnu lihtsalt...

Zuuzapäev

0 comments
  • Polnudki just teab mis hull, ma ei sakigi suusatamises nii palju kui oleks arvanud. 5km läbimiseks kulus 36 minutit kopikatega. Ma oleks pakkunud midagi tunnilaadset, nagu eelmine aasta ikka x) Rada oli...hea? kui välja arvata takistus-jääkamakad vahepeal. Temp oli ka enam-vähem, pigem kannatasin omaenda riietumisfaili tõttu. Loomulikult suutsid mõned idioodid ikka kenast märgitud rajalt valesti minna ja lõpetasid 20km ringil. Kahju hakkas selle viimase bussi asunikest. Muidu oli ka üllatavalt lõbus, parem kui eelmine aasta igatahes.
  • Homme...homme on mäeküla piimamehe töö (HA, mul on läbi loetud) ja saan teada + kätte oma retsenseeritava töö, eks siis näis kelle oma ja mis ma sellest arvan :P
Hetkel on jube uni, kena õhtu jätku x)
 
Copyright © Pointless Life of a Lifeless Nolifer Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur