Klassitrip vm.

  • Paar päeva ilma postitamata, pole lihtsalt olnud asju, mida siia kirjutada, nüüd siis lõpuks tekkis. Eile/täna oli klassireis...Ahoveres vms :D Kus meil oli kanuumatk ja pidi olema paintball.
  • Esmalt oli muidugi minek, kell 10 hommikul kooli juurest. Buss oli...Vana, umbes nagu paari aasta eest veel maaliinidel sõitsid. Oleks võinud muidugi hullem olla, vähemalt oli enam-vähem vaikne. Tagasi sõites oli pisut külm. Kohale jõudes pidime veel natuke maad laagriplatsini vantsima, mis muide oli täitsa korralik. Vigvam-peldik, grill, lõkkeplats jne. Pärast kohalejõudmist anti meile aega, et telgid üles sättida ja pärast seda pidime kanuutama minema.
  • Kanuumatk ise oli omaette naljakas. Pidevalt käis üksteise kanuudesse sisse sõitmine ning muidu üleüldse mööda ääri nühkimine. Üksteise pritsimine oli kah muidugi teema ju :p Paar korda suutsime ikka üldse selg ees sõita või kahe kivi vahele risti vooluga kinni jääda. Lõpus üritasime kah silla alt läbi minnes valet rada pidi minna kust tuli hiljem väevõimuga välja tagurdada. Kallas oli mõnus mülgas mida mul vältida õnnestus :D Kanuu nimetasime sõidu ajal Milvi Esimeseks.
  • Pärast kanuutamist oli naasmine laagriplatsile. Keegi midagi väga teha ei viitsinud alguses. Mängiti veidi palli, aeti niisama juttu, sõimati sääskede pärast. Mingi hetk (~nii kell 19) läks lahti massiline toidutegemine. Kõik jagasid kõike, leidus samuti kõike :D Tehti üles lõke, istuti seal ääres ja jaurati niisama. Mõne aja pärast hakati jalgpalli mängima. Paar inimest (loe 5) kes ei viitsinud jalgpalli mängima läksid niisama võrkpalli loopima. Mängu eesmärgiks oli palli edukalt püüdmine, kes feilib, saab ühe tähe mingist...solvangust. Nii juhtuski et üks inimene suutis endale kõik nimed hankida. Teda võib edaspidi kutsuda siis Tikikas Retardino Impotentus. Pärast mängu läksime vett tooma. Kedagi polnud, ei saanud tänada isegi. Hiljem midagi eriti ei toimunudki, kaardimäng ja muidu mulamine. Suht südaööks olid kõik oma telki juba kobinud.
  • Hommik oli juba omaette teema. Öö otsa oli vihma sadanud, see oli juba omaette telkidele paras test. Enamustel inimestel oli ikka mingi häda, kas oli külm või märg või sootuks mõlemat. Endal mul vedas, KOL-il oli lihtsalt übertelk, magada oli soe ja täiesti kuiv. Hiljem näitas ta skilli ja pakkis sisetelgi kokku ilma välistelki eemaldamata. Kohutava ilma tõttu jäi ka paintball ära (aww shit). Millalgi kokkuleppelisel ajal tehakse see ikkagi ära, hea seegi :D
Rohkem nagu polegi midagi kirjutada. Meeldiv trip oli, kui välja arvata mõningased probleemid seoses ilmaga. Nüüd siis algas suvevaheaeg täies mahus lõpuks. Woot? Lõppu pildike sellest, mida teha öösel pimedas laagris pika säriaja ja veidikese valgusega :D (Tänud KK-le pildi eest)




Lisaks veel ühe video, mille ma neonetist leidis ja mis ikka tõsiselt mõtlema pani...

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Pointless Life of a Lifeless Nolifer Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur