Kollokviumist, keemiast ja spordist.

  • Esmalt siis kollokviumist. Täna oli meie uurimistööde esimene kollokvium. Lühidalt öeldes mingi asi, kus pead juhendajatele ja muule ebavajalikule rahvale näitama, kuhu sa oma uurimistööga jõudnud oled. Isegi selle eest saab arvestuslikke punkte. Endal läks see nii enam-vähem, alati võib ju paremini. Loodaks mingi 1,5p (max 3) kätte saada. Meie grupil isegi vedas komisjoniga...Mõnedel vaesekestel ju kooli suurimad türannid koos seal :p
  • Spordist midagi väga erilist pole. Täna oli sportlaste vastuvõtt kuhu ka mina kutsutud olin, kuid teatud põhjustel ei jõudnud (loe viitsimatus + kollokvium). Lisaks sellele oli veel kooliaasta viimane kehaline, mille jaoks unustasin riided kaasa võtta. Rätik, tossud, sokid ja isegi dressikas oli kaasas ju, aga vahelt olid mõned asjad puudu :D Saigi aega kasulikult kasutada ja natuke veel keemiat üle vaadata.
  • Keemias oli täna suur arvestus. Peale fakti et arvutusülesanded läksid üsna umbe, oli muidu üsna kerge töö, eriti kui materjale võis kasutada :D Viitsiks nüüd füüsika üleminekueksamiks kah õppida, oleks kõik tore ju.
Ongi vist tänaseks kõik, vaevalt ma seda nüüd igapäev kirjutama viitsin hakata, aga kui midagi märkimisväärset juhtub/toimub, siis kirjutan sellest ka siia.

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Pointless Life of a Lifeless Nolifer Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur