Euroviisud ja VEEL FÜÜSIKAT

  • Ja millega ma siis täna tegelesin...*Trummipõrin* FÜÜSIKA! Selline mulje jääb praeguseks, et mida rohkem ma seda õppida üritan, seda vähemaks mul loogilist processimis powerit jääb, unustasin mõne minuti eest v = s/t ära. Oleks see ometi korda läbi juba, nii 13 tunni pärast on kirjalik osa ühelpool, eks siis näis mis emotsioonid sel ajal valdavad. Teisipäeval ju suuline osa kah veel...Loodetavasti läheb see veeeidike kergemalt.
  • Teine asi siis...Eurovisioon või Jugovisioon või Balkanivisioon või misiganes muu nime all inimesed seda ka ei tunne. Võitjaks tuli siis Saksamaa, lugu oli...meh, käis kah. Laulja enda emotsioonid olid nii siirad, kohe oli aru saada et tegu pole mingi üleshaibitud pikaajalise kogemusega hooraga. Muidugi Juure ja Kivirähu kommentaarid olid lihtsalt ülihead.Endale meeldis maNga - We Could Be The Same, ei saa seda viisiraibet peast välja. Üks üsna naljakas lugu oli muidugi UK-ga. Peale eelmise aasta viienda koha on neil viimase 10 aasta jooksul Eurovisioonil suht sitasti läinud, viimaseid ja lõpukohti ikka üsna palju.
Krt, pean endale vist uut theme'i otsima hakkama, see närakas kaotab osadest kohtadest täpitähed jm ära -.-
Ongi tänaseks kõik, eks homme tuleb ilmselt üks ragepost mitme FFFFUUU-ga füüsika eksamist, edu kõigile.

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © Pointless Life of a Lifeless Nolifer Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur