FFFFFFFÜÜÜÜÜÜÜÜSIKA

0 comments
  • Mnjah, ma olen vist mental või midagi, ma ennustasin NII täpselt ette, et ma failin selle füsa eksami kirjaliku osa ikka täiega, hinnet ega punkte ei tea, aga tunne on sitt sest eksami ajal oli ikka puhas null tunne sees. Pärast uputasin oma sita tuju nagu tavaliselt Praliné kommidesse ja Juissi Red Energysse. Mmmm...Praliné kommid. Äkki venitab homse suulisega kuidagi midagi paremat välja. Bleh, pärast homset on õnneks kõik enamjaolt läbi. Neljapäeval on mingi kossushow kah, kus PEAB kohal olema...Kuradi juubelid, muidu olen iga aasta selle üle lasknud :p
  • Mnjh, ongi tänaseks kõik, homme tuleb ilmselt postitus suulise eksami failist/õnnestumisest, tõenäoliselt rage'iva sisuga kirjaliku faili tõttu.

Euroviisud ja VEEL FÜÜSIKAT

0 comments
  • Ja millega ma siis täna tegelesin...*Trummipõrin* FÜÜSIKA! Selline mulje jääb praeguseks, et mida rohkem ma seda õppida üritan, seda vähemaks mul loogilist processimis powerit jääb, unustasin mõne minuti eest v = s/t ära. Oleks see ometi korda läbi juba, nii 13 tunni pärast on kirjalik osa ühelpool, eks siis näis mis emotsioonid sel ajal valdavad. Teisipäeval ju suuline osa kah veel...Loodetavasti läheb see veeeidike kergemalt.
  • Teine asi siis...Eurovisioon või Jugovisioon või Balkanivisioon või misiganes muu nime all inimesed seda ka ei tunne. Võitjaks tuli siis Saksamaa, lugu oli...meh, käis kah. Laulja enda emotsioonid olid nii siirad, kohe oli aru saada et tegu pole mingi üleshaibitud pikaajalise kogemusega hooraga. Muidugi Juure ja Kivirähu kommentaarid olid lihtsalt ülihead.Endale meeldis maNga - We Could Be The Same, ei saa seda viisiraibet peast välja. Üks üsna naljakas lugu oli muidugi UK-ga. Peale eelmise aasta viienda koha on neil viimase 10 aasta jooksul Eurovisioonil suht sitasti läinud, viimaseid ja lõpukohti ikka üsna palju.
Krt, pean endale vist uut theme'i otsima hakkama, see närakas kaotab osadest kohtadest täpitähed jm ära -.-
Ongi tänaseks kõik, eks homme tuleb ilmselt üks ragepost mitme FFFFUUU-ga füüsika eksamist, edu kõigile.

Veel füüsikat ja EÕEL

0 comments
  • Niisiis...Millega ma täna siis suuremalt jaolt tegelenud oled...AHJAA, füüsikaga nimelt. Natuke midagi juba mõistan kuigi endiselt on üüsnagi nutune seis...Õnneks on mul klassikaaslaseid kes sellest värgist isegi midagi jagavad. Meh, tervelt 2 ööd ja terve homne päev on veel ees, aega on küllalt ;)
  • Teiseks üritasin täna raamatukokku ''Fausti'' tagasi viia, aga minu ebaõnneks oli raamatukogu just täna korrastamiseks kinni pandud >.<) Tagasi jalutades viis mu teekond mind läbi Tammsaare pargi, kus nägin vastu jooksvat kahtlaselt happyt Ku.-d paralleelklassist, kes seal mingeid kahtlaseid ringmänge korraldas. Mis seal siis ikka, võtsin ka osa. Hiljem sain teada et see oli mingi EÕEL ülesanne, et õpilastelt pinnida praeguse koolisüsteemi probleeme ja lahendusi. All-in-all oli suht lõbus väike event seal.
Enivei, liigun tagasi füüsika lainetele nüüd, lõpetuseks väike pilt mille täna koduaknast õhtupoole klõpsisin:


Juhe koos

0 comments
  • Niisiis...järjekordne mõttetu koolipäev möödas. Suurem osa ajast ei teinud absull mitte kui midagi. Füsas sain teiste abiga mõned ülesanded lahendatud. Ah jahm, suure arvestuse sain keemias nelja. Inglise keeles toksisid kajakad vastu akent ja kui ma neid minema tahtsin peletada, hakkas preili moraal mulle pinda käima. Vene keeles joonistati laevukest ja vaatasime teise poolrühma tehtud filmi, nalja sai. Laevukesel pidin leppima seekord madruse kohaga, väga laisalt läks see kolmas kursus.
  • Igastahes nüüdseks on siis see tundide BS läbi saanud, ees on ainult veel eksam, mingi korvpallivärgendus ja ongi lõpp käes :D Eks siis näis kuidas suvi see aasta tuleb. Malevasse kirjapaneku magasin maha, loodetavasti õnnestub vähemalt Kurgjärvel ära käia ja võib-olla satub isegi Norrasse mingi aeg. Tööd oleks ikkagi vaja, need suuremalt-jaolt-arvutis-istumise-suved tüütavad ära vaikselt :p
Midagi lõbusamat kah posti lõppu, üks võrdlemisi naljakas panel ühest mu lemmikmangast:
(Muuseas lugeda tuleb paremalt vasakule)

T = MpV / mR = true; Wait...What?

0 comments
  • Another day, another headache. Millest siis alustada...Hmh, täna oli koolis mingi sisevaatluse kokkuvõte asjandus, mille tõttu pidi esimeseks tunniks kooli minema -.- Yay! Räägiti sellesamuse sisevaatluse tulemustest, kuidas alkohol jms värk on pähh ja sai natuke õppealajuhataja ees füsa õpsi laimatud. Kiita sain ka (teadmata põhjustel), ilmselt ainuke positiivne osa sellest päevast.
  • Edasi...Suht mäluauk, jube peavalu no, arvutiõpetuses mängisin Robot Unicorn Attacki :D See ainsana meeles. Päeva lõpus tuli teha IT-s kontrolltööd, sest laisk nagu ma olen, koduseid töid ma teha polnud viitsinud. Esimesed ~1,5 tundi möödusid lihtsalt klaviatuuri ja arvuti kallal vägivallatsedes. Pärast seda loksusid asjad enam-vähem paika ja sain ülesande isegi mingil viisil tehtud, mõni jupp jäi ikka tegemata, aga pohhui see, peaasi et 4 kukub.
  • Ülejäänud päev/õhtu/midaiganes on möödunud füüsika ülesannete seltsis, millest ma endiselt erilist midagi ei jaga, mõned päevad veel selle tüütu eksamini, pärast seda suht vabadus :p

Kollokviumist, keemiast ja spordist.

0 comments
  • Esmalt siis kollokviumist. Täna oli meie uurimistööde esimene kollokvium. Lühidalt öeldes mingi asi, kus pead juhendajatele ja muule ebavajalikule rahvale näitama, kuhu sa oma uurimistööga jõudnud oled. Isegi selle eest saab arvestuslikke punkte. Endal läks see nii enam-vähem, alati võib ju paremini. Loodaks mingi 1,5p (max 3) kätte saada. Meie grupil isegi vedas komisjoniga...Mõnedel vaesekestel ju kooli suurimad türannid koos seal :p
  • Spordist midagi väga erilist pole. Täna oli sportlaste vastuvõtt kuhu ka mina kutsutud olin, kuid teatud põhjustel ei jõudnud (loe viitsimatus + kollokvium). Lisaks sellele oli veel kooliaasta viimane kehaline, mille jaoks unustasin riided kaasa võtta. Rätik, tossud, sokid ja isegi dressikas oli kaasas ju, aga vahelt olid mõned asjad puudu :D Saigi aega kasulikult kasutada ja natuke veel keemiat üle vaadata.
  • Keemias oli täna suur arvestus. Peale fakti et arvutusülesanded läksid üsna umbe, oli muidu üsna kerge töö, eriti kui materjale võis kasutada :D Viitsiks nüüd füüsika üleminekueksamiks kah õppida, oleks kõik tore ju.
Ongi vist tänaseks kõik, vaevalt ma seda nüüd igapäev kirjutama viitsin hakata, aga kui midagi märkimisväärset juhtub/toimub, siis kirjutan sellest ka siia.

Blogist, võistlustest ja vampiiridest.

0 comments
  • Sai kaua mõeldud, et peaks ka ükskord blogima, mnjah, ikka väga kaua. Esimest korda tulid mõtted seda teha juba kusagil jaanuarikuus. Nüüd siis lõpuks hakkasin sellega jännama, pole ju selleks paremat aega kui keemia aasta-arvestuseks õppides. Muuseas, keelekasutusest on mul sügavalt pohhui, tuleb kirjavigu sisse siis tuleb, ei viitsi siin küll mingit õikegirja taga ajama hakata.
  • Account sai tehtud tegelikult ju eile juba, aga olin liiga väsinud et üldse midagi teha. Eile olid nimelt Tallinna koolinoorte meistrivõistlused. Nagu mingi needus kurat, alati kisub ilm megasitaks. Muidu kütab väljas 25 kraadi ja päikesepaistet. Eilseks tuli nagu tellimise peale alla 10 kraadi sooja, tugev vihmasadu ja tuul. Parimad tingimused EVAR! /sarcasm Igatahes võistlustel eriti hästi ei läinud, stardis jäin magama ja siis veel koperdasin ka keset distantsi, eepiline õnn. Oleks võinud ju isikliku rekordi joosta aga neh, alati on ju järgmine aasta
  • Meh, kolmas alapunkt. Täna tuli psühhos sellise mõnusa poolune ja mõne inimese tüütu toksimise vahelt ka natuke asjalikku juttu. Räägiti energiavampiiridest (Ei, mitte need sädelevad kusagilt Twilightist) Põhimõtteliselt inimesed, kes mingil viisil teistest energiat drainivad. Jututeemaks sellepärast, et avastasin lõpuks põhjuse miks mul viimasel ajal nii vilets ja väsinud olemine on. Patareid peaaegu tühjad, igatpidi väsinud ja tüdinud. Endalgi 2 vampiiri kallal, kes need on, jäävad pigem enda teada.
  • Kui patareidele jutt läks, siis laen ma neid veidi teistmoodi kui harilikult, nimelt teiste jaoks kohutava ning õudsa muusikaga, mis aitab mul närve rahustada. Lisaks mingil määral MMO-dega millest tuleb ka seesamune noliferi nimetus aga muusika on siiski peamine
  • HOIATUS: Allolev lugu on jaapani keeles, aeglane ballaad, vaimse tervise säilitamiseks soovitatavalt mitte kuulata. (Tegu on AMV-ga, video pole tähtis)

 
Copyright © Pointless Life of a Lifeless Nolifer Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur