Deep deep darkness..

0 comments
Kes oleks võinud arvata, et kui ma istun ühe oma elu kõige hullema musta augu keskpunktis, võiks kusagil siiski valgus olla. Random encounters keep making my day. Täiesti ootamatu inimene, ootamatus kohas, ootamatu outcome. Ei olnud kindel kas mind äragi tuntakse ja lõppes see paraja pika ja mõnusa jutuajamisega, mis isegi pisut julgustas. Lihtsalt hämmastav. Ilmselt ka nädala parim sündmus juba esmaspäeval. Näis kuidas ma end sellest ülejäänud nädalast läbi vean. Uus tunniplaan on mõttetu, mõttetult pikad päevad koguaeg. Peaks autokooli sõiduaja panema.
Huumorit:


Midagi absoluutseks nullimiseks siiski leidsin:

How to fuck everything up 101.

0 comments
Oops, I managed to do it again. What else is new.
Eile käisime paari klassikaaslasega baari(de)s, lõbus oli. Nägin vanu tuttavaid, leidsin mõned uued. Kuulsin huvitavaid jutte ja nii edasi. Ja täna? Read the title. Ma olen üks paras kuradima idioot, tundub nagu kogu see sitt mida ma pidevalt oma vanematelt kuulama pean, vastab aina enam ja enam tõele.
Insert something witty here:


Konfusioon

0 comments
Viimased 2 nädalat on möödunud peamiselt väsimuse tähe all, midagi teab mis põrutavat juhtunud pole ja vaevalt midagi ka juhtuma hakkab...Millega ma siis hakkama olen saanud? Vähe kui võrrelda enamikega, kuid midagigi.
Esmalt jõudsin ma siis tagasi koju, sealt põrgust, kohast mida ma absoluutselt ei salli. Ülejäänud vaheaeg (4? päeva) möödus suuresti paljugi puudujäänud une tagasi tegemiseks. Käisin ka arsti juures omale tervisetõendit nurumas. Õnneks midagi hullu polnud ja vaatamata oma kehvikule (vähemalt enda arvates) nägemisele anti see paber mulle siiski kätte.
Siis algas kool, parim väljavaade sealjuures see, et järel oli vaid 2 IT tundi (ja nüüdseks on see mõttetu õudukas täiesti läbi!). Üsna igavalt on siiani asjad läinud, lunitakse jälle hulgaliselt raha erinevate asjade jaoks ja üritatakse aktiivselt kõike peale suruda. Inimesi nendelt endilt küsimata vabatahtlikeks tembeldada on ju alati äge. Käisime karjäärinõustamises, kus tuli välja et ma sobin hästi seda nö musta tööd ära tegema, muud asjad olid üsna viletsas seisus.
Autokooli esimene tund oli ka, kus oli põhimõtteliselt 2 tundi suht sissejuhatavat jms värki, natuke safety videosid ja õhtul sai ka lõpuks teooria.ee-sse sisse. Esimese mooduli (neid on 3) vahetesti tegin ma juba mingi reedel ära (sisukas reedeõhtu obv), täna hommikul sain kinnituse järgmise alustuseks. Siiani ei tundu midagi keerulist, näis mis siis saab kui mind tänavatele inimesi mõrvama lubatakse. Tõotab olla fun.
Sellest nädalast...homme on autokool ja tänane mata kontrolltöö ei olnud totaalne feil tänu klassikaaslastele, yaay. Paraku pole tegu sellise kontrolltööga, mille eest terve kursuse saab, vaid ainult poolikuga. Muuhulgas olen ma ka paari asja suhtes pisut segaduses ning ei suuda otsustada, millal, mis ja kuidas üldse teha..
Lõppu, algatuseks video mis mind pühapäev vastu esmaspäeva kella kaheni üleval hoidis sest see on lihtsalt nii naljakas:

Ja siis mingit muusikat, üllatuslikult endalegi avastasin, et DnB aitab reaalainetes hästi keskenduda (pealkiri kirjeldab lisaks ka veel mu viimase aja magamisolusid):

Väsinud ja piinatud, mõttetu

0 comments
Tulemas on järjekordne positiivne postitus minu poolt! Praeguseks hetkeks olen ma veetnud juba mingi 10 päeva kõige mõttetumas kohas planeedil = Oma vanemate juures Norras, sellest veidi hiljem.
Mis on juhtunud pärast mu viimast postitust? Tüüpiline jõulunädal meie koolis vist. Liitklasside päev (mis oli peale mingi veidra ennustamise täiesti mõttetu). Suutin endale ennustada, et kui ma TTÜ-sse lähen, olen forever alone elulõpuni. Millised väljavaated tõepoolest. Siis oli mingi klassioleng, kus sai teiste tehtud kooke süüa. Jõulupidu, mis oli vähemalt filmide poolest täiesti kohutav. Suuremalt jaolt meie klassi omadest koosnevat bändi kuulata oli täiesti mõnus, oskaks vaid ise ka midagi mängida...Pärast seda läksime me Patrickusse, mis on kõigile teadaolevalt tüüpiline reaalikate joomakoht. Kuna mul läks paari tunni pärast lennuk, ei saanud ma kuigi palju juua, aga seltskond ja mölateemad olid mõistlikud. Eneseparandus ftw, ma olen endiselt sama jobu kui ma arvan et vähemalt proovin end parandada selle põhjal mida mulle öeldakse. Kasulik. Nagu mainisin, läks paar tundi hiljem lennuk siia mõttetusse kohta.
Siin...Ei saa magada, siin ei ole midagi teha, pidevalt käiakse pinda. Ühel teataval debiilikul on ikka tõesti tarvis päevast-päeva mulle kõik mu vead näkku visata ja mind sõimata, no tere hommikust vittu, vaata ennast vahepeal ja siis tule minu kallal tänitama. Paar päeva veel..Paar lõputuna tunduvat päeva.
Eelmine aasta oli üldkokkuvõtvalt öeldes üks suur faking feil ja ega see aasta etem ei tõota tulla, antakse ju nii palju võimalusi rikkuda oma elu ära viletsate valikutega.
Muusikat ka:


 
Copyright © Pointless Life of a Lifeless Nolifer Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur