Mida minust arvatakse ja mida mina neist arvamustest arvan

0 comments
Nonii nonii nonii. Meie klassil oli siis võimalus teiste kohta anonüümseid arvamusi kirjutada, ohvriks sattusin ka mina, tuli nii humoorikaid kui ka pisut kahtlasevõitu iseloomustusi, aga mida paremat mul ikka teisipäeva õhtul teha on kui kirjutada mida ma neist ise arvan.
Alustagem otsast:

  • Võib kihla vedada, et tulevikus naise nimi on Anneke .. või vähemalt tütre. - Enne viimase nägemist oli see mu kindel lemmik, korralik naerupahvak ikka. Kas autor ka kihlveo võidab, eks näis.
  • Unine ja kohati terava ütlemisega arvutihuviline, ent eks need omadused vanadusega kaasnegi. Heas seltskonnas on aga alati ergas ja suhtlusaldis, lisaks teeb imehäid pannkooke. - Ei saa kurta muidugi, pannkoogikvaliteeid kohta kommenteerida ei oska, peab teisi usaldama. Autor on mulle (vähemalt ma arvan) teada ja ma ei oska midagi rohkem kommenteerida.
  • Tark ning sõbralik spordipoiss. Kuigi pole kedagi, kes teda hommikul kooli ässitaks minema, on ta meie klassis üks korralikumaid kooliskäijaid. - Tark? Nope, spordipoiss? Võib-olla kunagi. Tõsi ta on, keegi ei ässita ja tagant ei torgi, peale mingi kurja vaimu mu sees mis ei luba mul üle lasta.
  • Sündinud kalamees, alati abimees ja inimene, kes kunagi ei maga. - Esimene ja siiani ainuke reaktsioon:
  • Sportlik, abivalmis, kiirelt täiskasvanuks sunnitud saama. Huvituja. - Ennist juba ära tühistatud punkte ma kordama ei hakka. Abivalmis...Võib-olla oleneb asjast tavaliselt, täiskasvanu? HAHA, NO.
  • Sõbralik, otsib inimestega pidevalt kontakti. Veidi pessimistliku, läheb-nii-kuidas-läheb ellusuhtumisega, rahulik. - Ühe/kahe punktiga ei taha väga nõustuda, aga muidu võrdlemisi hästi tabatud, huvitav kes selle kirjutas o.o
  • Poleks pidanud enne gümnaasiumi afrot maha ajama. Jättis oma hea tuju afrosse. - Usu mind, selle afroga oleks lood palju hullemad kui praegu.
  • Oole vihkab kõike ja kõiki, kui tal halb tuju on. Kui tal hea tuju on siis palju vähem asju - Üks parimatest minu arvates, see tõi korraliku muige näole.
  • Oole pani kõrva taha ühe filosoofilise mõtiskluse teosest "Sinilind": Tee teiste tuju rõõmsamaks ning siis läheb ka enda tuju paremaks! - Pani või? Võiks välja ka tulla, siis oleks eriti tore ju :P
  • ohtlike sõnadega - Rawr, vihje? Kuidas kellegile ütleks ma.
  • Nagu väike uss, kes poeb su abaluude vahele. Tahaks seda sealt nagu välja saada või seda kohta sügada, aga ei saa.. kurat kriibib ka veel. ÕHh - Selle üle mõtisklesin ma võrdlemisi pikalt ja alguses huvitas mind isegi selle autor, sest see oli lihtsalt nii kahtlane. Lõppude lõpuks jäi peale fuck it ning minu suhtumist sellesse ei suudaks vist ükski teine pilt paremini iseloomustada:
  • Mõttetu õhuraiskamine. - Vaata üles, õnneks või kahjuks see ka aeg-ajalt kehtib.
  • Mõtle enne paar korda enne kui midagi teed või ütled, võib kasuks tulla - Kus oleks asja lõbu kui ma enne ei ütleks ja alles siis mõtlema hakkaks? Tõsisemalt rääkides üritan ma seda tihti, kuid välja kukub ikka sitasti.
  • Minevikus kandis afrot, nüüd ära tuntav kõrremütsi järgi. - Siin pole küll midagi vaja lisada.
  • Mees, kes ei puudu kunagi koolist, kui palud, aitab kindlasti. Üle kõige vihkab Norrasse lendamist. - Selles pettusin ma ilmselt kõige rohkem, sest sellega tõsteti mu huvi kogu selle värgi vastu ka. Oleks oodanud midagi ägedamat mu kõige vihatuimale asjale (mida see ka muuhulgas ei ole). See oleks muidugi üsna creepy olnud kui keegi oleks õige asja sinna kirjutanud.
  • Magab koolis ilmselt iga päev. Kui magada ei saa, hakkab torisema. - True that, ma torisen koguaeg muuseas, mitte ainult magamatusest.
  • Leiab, et pea kõik muu on koolitööst olulisem: sõbrad, arvutimängud, 9gag. - Ei, siiski mitte. Sõbrad jah, aga muud asjad ei ole hetkese seisuga minu jaoks tähtsamad. Ei pruugi küll niimoodi tunduda, aga tegelikkuses on kooliasjad mulle tähtsuse poolest üsna nimekirja tipu lähedal.
  • kuri huumor, südames on loodetavasti hea. - Uuri välja, võib-olla olengi.
  • Kõige rohkem vihkab seda, kui parajasti internet ära läheb, siis ei saa MMO-da. - Selle autor ei saa olla rohkem ilmne kui ühegi teise oma. Mad spergrushes?
  • Hoiab madalat profiili, kuid samas võib iga hetk plahvatada. - Madalat profilli...Kas just, aga plahvatusohtlik indeed.
  • "Kui sul tuju hea siis käsi kokku löö!" - Oole ei plaksuta kunagi. - Made my day, made my week, see on lihtsalt nii naljakas. Kui muidu kunagi ei plaksuta, siis seekord küll. Laughing so hard that no noise comes out and you're just sitting there clapping like a retarded seal.:

Võrdlemisi toredad olid ju teised? Tahaks näha mida nad lõplikuks variandiks kokku panevad.

Üle pika aja üks enam-vähem nädal..

0 comments
Möödunud nädal on olnud...sama tuim kui eelmisedki tegelikult, väikeste eranditega küll, aga ikkagi. Tüüpiline koolis derpamine, pidevad lained neutraalsuse ja pimeduse vahel, ebameeldiv aga mis teha. Vabariigi aastapäeva aktusel tuli välja et meie klassijuhataja on siiamaani kibestunud meie arvamuse kohta eesti keele tulevikust ja oli sellest lausa direktorile rääkinud...kes oli selle kuidagi Delfile ära maininud, kas pole mitte lahe? Igatahes, aktus oli endiselt sama mõttetu kui tavaliselt, saavutanud pole ma viimased 3 aastat mitte midagi, niiet polnud ka midagi oodata.
Neljapäeva õhtul oli Kosele minek, sünnipäevale nimelt. Endiselt samasugune nagu ma teda mäletasin. Sünnipäev ise oli...enam-vähem. Meie kink sünnipäevalapsele (õnne Swagnus) oli FAAAAABULOUS. Pidu ise läks võrdlemisi aia taha. Mõni mees peab endast endiselt liiga palju ja lausa peab vajalikuks end nii täis juua et saunakeris ja kõik muu täis ropsida. Loomulikult võis tema poolt kuulda ka kõikvõimalike vingete saavutuste kohta (mille ehtsuses ma siiralt kahtlen) kuulda, mis ta meist obv ju et paremaks teeb. Lõpuks mängisime psühholoogi, pikad juhtmed, neil (kahel mittejoojal) läks mingi 3 tundi aega et aru saada, sedagi suurte vihjetega.
Suht wastetime nädal on olnud, nagu tavaliselt. Lugesin 2 kohustuslikku raamatut läbi (jee, saavutus) ning leidsin endale lõpuks kirjanduse lõputööks raamatu, nüüd vaid vaja loota et seda tähtaega tõepoolest pikendati.
Muusikat ka:


The End.

Deep deep darkness..

0 comments
Kes oleks võinud arvata, et kui ma istun ühe oma elu kõige hullema musta augu keskpunktis, võiks kusagil siiski valgus olla. Random encounters keep making my day. Täiesti ootamatu inimene, ootamatus kohas, ootamatu outcome. Ei olnud kindel kas mind äragi tuntakse ja lõppes see paraja pika ja mõnusa jutuajamisega, mis isegi pisut julgustas. Lihtsalt hämmastav. Ilmselt ka nädala parim sündmus juba esmaspäeval. Näis kuidas ma end sellest ülejäänud nädalast läbi vean. Uus tunniplaan on mõttetu, mõttetult pikad päevad koguaeg. Peaks autokooli sõiduaja panema.
Huumorit:


Midagi absoluutseks nullimiseks siiski leidsin:

How to fuck everything up 101.

0 comments
Oops, I managed to do it again. What else is new.
Eile käisime paari klassikaaslasega baari(de)s, lõbus oli. Nägin vanu tuttavaid, leidsin mõned uued. Kuulsin huvitavaid jutte ja nii edasi. Ja täna? Read the title. Ma olen üks paras kuradima idioot, tundub nagu kogu see sitt mida ma pidevalt oma vanematelt kuulama pean, vastab aina enam ja enam tõele.
Insert something witty here:


Konfusioon

0 comments
Viimased 2 nädalat on möödunud peamiselt väsimuse tähe all, midagi teab mis põrutavat juhtunud pole ja vaevalt midagi ka juhtuma hakkab...Millega ma siis hakkama olen saanud? Vähe kui võrrelda enamikega, kuid midagigi.
Esmalt jõudsin ma siis tagasi koju, sealt põrgust, kohast mida ma absoluutselt ei salli. Ülejäänud vaheaeg (4? päeva) möödus suuresti paljugi puudujäänud une tagasi tegemiseks. Käisin ka arsti juures omale tervisetõendit nurumas. Õnneks midagi hullu polnud ja vaatamata oma kehvikule (vähemalt enda arvates) nägemisele anti see paber mulle siiski kätte.
Siis algas kool, parim väljavaade sealjuures see, et järel oli vaid 2 IT tundi (ja nüüdseks on see mõttetu õudukas täiesti läbi!). Üsna igavalt on siiani asjad läinud, lunitakse jälle hulgaliselt raha erinevate asjade jaoks ja üritatakse aktiivselt kõike peale suruda. Inimesi nendelt endilt küsimata vabatahtlikeks tembeldada on ju alati äge. Käisime karjäärinõustamises, kus tuli välja et ma sobin hästi seda nö musta tööd ära tegema, muud asjad olid üsna viletsas seisus.
Autokooli esimene tund oli ka, kus oli põhimõtteliselt 2 tundi suht sissejuhatavat jms värki, natuke safety videosid ja õhtul sai ka lõpuks teooria.ee-sse sisse. Esimese mooduli (neid on 3) vahetesti tegin ma juba mingi reedel ära (sisukas reedeõhtu obv), täna hommikul sain kinnituse järgmise alustuseks. Siiani ei tundu midagi keerulist, näis mis siis saab kui mind tänavatele inimesi mõrvama lubatakse. Tõotab olla fun.
Sellest nädalast...homme on autokool ja tänane mata kontrolltöö ei olnud totaalne feil tänu klassikaaslastele, yaay. Paraku pole tegu sellise kontrolltööga, mille eest terve kursuse saab, vaid ainult poolikuga. Muuhulgas olen ma ka paari asja suhtes pisut segaduses ning ei suuda otsustada, millal, mis ja kuidas üldse teha..
Lõppu, algatuseks video mis mind pühapäev vastu esmaspäeva kella kaheni üleval hoidis sest see on lihtsalt nii naljakas:

Ja siis mingit muusikat, üllatuslikult endalegi avastasin, et DnB aitab reaalainetes hästi keskenduda (pealkiri kirjeldab lisaks ka veel mu viimase aja magamisolusid):

Väsinud ja piinatud, mõttetu

0 comments
Tulemas on järjekordne positiivne postitus minu poolt! Praeguseks hetkeks olen ma veetnud juba mingi 10 päeva kõige mõttetumas kohas planeedil = Oma vanemate juures Norras, sellest veidi hiljem.
Mis on juhtunud pärast mu viimast postitust? Tüüpiline jõulunädal meie koolis vist. Liitklasside päev (mis oli peale mingi veidra ennustamise täiesti mõttetu). Suutin endale ennustada, et kui ma TTÜ-sse lähen, olen forever alone elulõpuni. Millised väljavaated tõepoolest. Siis oli mingi klassioleng, kus sai teiste tehtud kooke süüa. Jõulupidu, mis oli vähemalt filmide poolest täiesti kohutav. Suuremalt jaolt meie klassi omadest koosnevat bändi kuulata oli täiesti mõnus, oskaks vaid ise ka midagi mängida...Pärast seda läksime me Patrickusse, mis on kõigile teadaolevalt tüüpiline reaalikate joomakoht. Kuna mul läks paari tunni pärast lennuk, ei saanud ma kuigi palju juua, aga seltskond ja mölateemad olid mõistlikud. Eneseparandus ftw, ma olen endiselt sama jobu kui ma arvan et vähemalt proovin end parandada selle põhjal mida mulle öeldakse. Kasulik. Nagu mainisin, läks paar tundi hiljem lennuk siia mõttetusse kohta.
Siin...Ei saa magada, siin ei ole midagi teha, pidevalt käiakse pinda. Ühel teataval debiilikul on ikka tõesti tarvis päevast-päeva mulle kõik mu vead näkku visata ja mind sõimata, no tere hommikust vittu, vaata ennast vahepeal ja siis tule minu kallal tänitama. Paar päeva veel..Paar lõputuna tunduvat päeva.
Eelmine aasta oli üldkokkuvõtvalt öeldes üks suur faking feil ja ega see aasta etem ei tõota tulla, antakse ju nii palju võimalusi rikkuda oma elu ära viletsate valikutega.
Muusikat ka:


 
Copyright © Pointless Life of a Lifeless Nolifer Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur