Mõned päevad veel..

2 comments
Lõpusirge...Ainult 3 mõttetut päeva veel ja saan pisutki puhata...See nädal oli üks jubedamaid üldse, kui välja arvata nädalavahetus ja ega siiski palju puudu jäänud et kõik oleks aia taha läinud. Kogu koolis oleku vältel oli tunda, et kusagil on mingisugune energiavampiir, kes mu niigi väheste varude arvelt veel juurde võtab. Oeh, peaaegu kõik läks aia taha ka veel.
Reedel käisin T-Särgipoes sünnipäevakingituseks särki tegemas. See oli ikka parasjagu jube kogemus...Alguses oli jutt jäänud kuni poolele tunnile et särk valmis saaks aga ei, alati satuvad neid töid tegema mingid HERPA DERPA HURR debiilikud, kes millegagi hakkama ei saa. Poole tunni asemel lõin ma seal surnuks ligi 2 tundi. Vähemalt sai särk korralik lõpuks ja kingitusena kõlbas ta ka.
Sünnipäevast endast midagi väga tuua ei oska. Eurovision Drinking Game on üsna...huvitav. Mõnede reeglite ja teatud lugude puhul ei tohikski vist klaasi/pudelit suult alla lasta. Lõpuks tundusid mõned lood isegi päris head olevat. Pärast magada ei lastud, sest mõni valjuhäälne maakas ei saa aru, et ei ole vaja faking karjuda koguaeg kui vähemalt 4-5 inimest magada üritavad juba -.-
Mingi random video ka otsa, kinda made my day:

Oeh...

0 comments
Mul on kõrini, täielik tüdimus peal...Kuidagi peab need 10midagi päeva veel üle elama...Kuidas, ei tea, imerohtu vaja ilmselt. For some reason kirjutasin ma oma frustratsiooni...maha? ajalootundide ajal sinnasamusesse vihikusse. Kirjutamine hoiab ärkvel (haha). Kirjutan ümber kõik mis sinna kirjutatud on, unmodified
Day 1: Olin ergas, tunnen selle tunde kadumist, fml. Kuradi ajaloopraktikant, üks hea tundega päev üle mitme nädala ja ikka selline mäsu, jube lihtsalt.
Day 2: Matemaatika läks aia taha, järjekordne tülpimus ja masendus, ülejäänud päev on olnud ja on veel edasi täiesti mõttetu. Uni. Loen Salingeri hetkel, mõistlik. Oeh.
Day 3: Bah. Mata töösid ei saanud ikka kätte, ajalugu on endiselt hunnik s***a. Vähemalt on raamat kaasas, on midagigi mis ärkvel hoiaks ja midagi teha. Täna on nii tühi ja mõttetu päev..
Day 5: Kus on day 4?! Eile polnud tundi, niiet polnud vihikut. Sündmused? Mata 3, haualkäik, teater. Igav on, pisut murettekitav, ei saa aru mis toimub. Paar tundi veel ja on nädalavahetus. Magus magus uni...

Nagu näha olen ma ajalootundides ülimalt positiivselt meelestatud. Mis parata, olen kord selline. Selle nädala sees oli nagu näha, kõige produktiivsem päev neljapäev. Mata tööst ei räägi palju, vähemalt ei saanud kahte. Käisin kooli/isamaa eest surnud õpilase Triegeli haual, olen jälle 'aktiivne' olnud ja kui PJ piriseb, et miks me midagi ei tee, siis võib ma rahulikult mõelda, et ma siiski olen midagigi teinud ja võib-olla ei aja sedasorti loeng niivõrd hinge täis. Õhtul käisime teatris vaatamas lavateost 'Punane'. See oli modernkunstist ja omamoodi huvitav, mõningad head mõtted.
Täna (laupäeval) ei ole ma eriti produktiivne olnud...Hommikul sain ootamatu kõne ja oleks oma unise pea tõttu peaaegu telefoni vastu seina loopinud. Lisaks sellele sain oma klapid lõpuks garantiist kätte.
Ainult natuke veel...vast elan üle. Muusikat...Muusikat...Pilte, pole hetkel mingeid ägedaid pilte, vb leiab mõne, näis, muusikat...kuulake midaiganes Feintilt, neil on kõik lood head, ma ei viitsi otsida hetkel.

I'm sick of this

0 comments

Jah, see video kirjeldab ka minu hetkesuhtumist peaaegu kõigesse. Lihtsalt nii jube on koolis ja kõikjal mujal. Minu päeva tippsündmusteks viimasel ajal on olnud säästumarketis uute aastahindluste leidmine, mõned üksikud msnivestlused ja kahtlane (minu puhul) muusika suvalistest kohtadest.
Kool on lihtsalt nii tüütu, inimesed lihtsalt on täielikud fucktardid et naljakas ka pole. Õpetajad lihtsalt leiavad igasuguseid lõbusaid asju, mille kallal pidevalt surkida. Teisipäeval on matemaatikas kontrolltöö ja ma ei tunne end just eriti heas seisus. Mõni inimene klassist lihtsalt on NII debiilne. Üritaks korra vahetunnis silma looja lasta, et tähtsamas tunnis vähemalt pisutki tähele panna, aga ei, lihtsalt PEAB terve kuradi vahetunni valjult plaksutama ja idiootselt naerma. 'Sitting there clapping like a retarded seal' Lisaks sellele ei suudeta lihtsalt tundide ajal oma suud kinni hoida.

Ja minu nädalavahetus...Ma käisin teeviidal. Asi seegi, free nänn, pohhui see et ma praktiliselt üksi olin terve selle aja. Vähemalt sain ma helkuri sealt, samasuguse kui see mis mul mingi päev lihtsalt küljest ära kukkus. Ülejäänud aeg, youtube, streamid ja Skins. Ja muidugi 9gagid ja muud sellised eluraiskamise kohad... Kuna ma olen liiga laisk et endale tumblri teha siis panen siia veelgi pilte ja veel ühe video.


Hory shet, jah mina tõesti kuulan DnB-d ka nüüd, whatcha gonna do about it?
 
Copyright © Pointless Life of a Lifeless Nolifer Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur