Amet: Maamärk

0 comments
Jep, vabaduse laulul käidud. Mingil põhjusel sidusin ma oma mütsi külge õhupalli...kuhu neid hiljem juurde pandi...kokku kuus tükki. Täitsa funz oli, tähelepanu tõmbas see endale küll, lolturistipildid. Vabaduse laul ise oli...nii enam-vähem, mõned artistid olid lausjubedad, hullemad veel isegi (Iiris). Need korvati õnneks mõne teisega (Dagö). Seltskond oli normaalne, kuid planeeritust kordades suurem, kohati oli see isegi liiga suur, liiga palju ebameeldivaid ebavajalikke inimesi. Lahkusime enne Sinead O'Conneri esinemist, sest külm oli ja rohkem ei olnud midagi kuulata ka, rahvast oli lahkudes massiliselt, bussid olid paksult täis niiet kesklinna oli üpris raske jõuda. Hiljem oli korter jälle rahvast täis (koos minuga 5 inimest)(jep, see on palju), kuid sedapuhku polnud tüütuid ega kutsumata külalisi. Niiet üpris kordaläinud üritus.

Rohkem väga kirjutada polegi, vähemalt mitte enne kooli algust.
Pilt ka (props to Kaspar):


Millal ma viimati siia kirjutasingi...?

0 comments
Igatahes jah, see oli ilmselt üsna pagana ammu ja ma parem ei üritagi kõigest, mis vahepeal juhtunud on, detailset sisukokkuvõtet teha. Kuna ma eeldan et viimane sündmus millest ma blogisin, oli tõesti uurimistöö kaitsmine siis...Sellele järgnes koolilõpp. <- Mõttetu, aktus polnud kohustuslik, muidu niisama tühja ajamine. Siis keemia riigieksam...85p, kartsin vähemalt, lootsin rohkemat, meh, I'll live. Keemiaga jätkamine oleks tõesti viimane variant kui kuhugi mujale ei saa.
Jep, nüüd siis juba suvi, alustagem lausa uut lõiku. Peterburi trip...Laev = Ujuv peldik, mõningased huvitavad momendid, muidu ei midagi erilist. Alkohinnad olid muidugi vapustavad. Saaremaatrip jaanipäeva kanti, seltskond oli meeldiv ja väike võõrutusravi arvutist on vahelduseks isegi mõnus. Err, laulupidu? Suht sama kambaga sai käidud kellega Saaremaalgi ja see oli ka umbes see aeg, kus mu kodust sai nii mõnegi inimese jaoks alaline elukoht, kohati pesitses siin ühe inimese asemel neid lausa 5. Imelik, pole nagu eriti harjunud.
9. - 26. juuli sai veedetud jälle mõttetult Norras logeledes. Tippudeks mingi väljasõit ühte ilusasse kohta ning muidugi allahindlused. 90% odavamalt omale kuhjaga uusi hilpe saada pole ju paha. Väikevenna nägin ka siis face-to-face ära. Tal on ägedad silmad :3 MSN sai ka selle perioodi jooksul bloki, mingi spambot oli info saanud jajahm...uus on ooletuurmaa@hotmail.co.uk, kui kedagi huvitab ja keegi veel seda värki üldse loeb siin.
Koju tagasi tulles...Järjekordselt 4 inimest majapidamises, peaks üüri küsima hakkama. Siiani suht tühi nolife olnud, mõned jalutuskäigud ja niisama laisklemine. Ahjaa, Dagö kontserdil sai ära käidud, kui Bonzo ja Tõun välja arvata, oli väga vinge ja hea. Üks nendest vähestest kampadest mis live'is samahästi kõlavad kui stuudios/plaadilt.
Praegu on eriti igav olla, sest umbes kogu mu põhisuhtlusseltskond on kuhugi minema sõitnud ja ma istun siin ja otsustan blogida. Muusikamaitsega olen ka nagu panniga pähe saanud, kuulata Skilletit, Scooterit ja rahulikku klaverimuusikat on endagi jaoks veider. Mõned lood ka lõppu:



Järgmised postitused tulevad võib-olla enne kooli algustki, näis kui mu tühjas elus midagi huvitavat juhtub. Hmm...Peaks vabaduse laulule ka ikka minema.
 
Copyright © Pointless Life of a Lifeless Nolifer Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur