Kole pikk aeg on möödunud viimasest postitusest...

1 comments
  • Ja veel pikem aeg KORRALIKUST postitusest, tuli siis tuju jälle blogimisega peale hakata. Toimunud on kohutav pingelangus...Uurimistöö sai ometigi kaelast ära, nüüd aint retsensioon ja kaitsmine kuid loodetavasti nendega just teab mis hullult ei keerata. Nüüd tuleb hakata aint selle jura tõttu tekkinud auke lappima (lol, as if), nii mõnigi metsaläinud KT jms pahn. Werid shit, paistab et mida vähem magada, seda kergem ärkvel olla, ma ei jäänudki täna koolis kordagi magama. Lisaks on midagi veidrat on juhtunud, ma lugesin kohustusliku raamatu õigeks ajaks läbi ilma kordagi magama jäämata ning võib julgelt väita, et tegu oli ühe igavaima raamatuga mida ma eales lugenud olen.
  • Aaanyways, homme on suusapäev. Mul on selleaastastest kohustuslikest kordadest aint üks kord käidud...Ma ei oska peaaegu üldse suusatada...Mida helli ma sinna tegema lähen? No HS-il õnnestus mind nõusse saada lumelahingu kohtunikuks olema. Teisi ei tohi kelguga lüüa ütlevad reeglid...Naer. Nojahm, eks näis kuidas sellega välja kukub. Mis siis veel...midagi eelmisest nädalast?
  • Ainukesed tähelepanuväärsed sündmused olid vist M-i/EV sünnipäev ja nädalavahetuselised külalised. M-i sünnipäev oli veidi teistsugune kui need millega viimased paar aastat harjunud olen, kaine oli nimelt, lõbus oli sellegipoolest. Munchkin võib üllatavalt lõbus mäng olla. Pilljjaarddddit oskan kah nüüd vähe rohkem, mad skillz, 3 võitu järjest (H). Nädalavahetuselised külalised kah, omamoodi movie nightid on võrdlemisi lõbusad. Väikse sidetrackina oli üks tore jällenägemine ühe inimesega raamatukogus. Ainuke ginger kellel minuteada veel hing alles on...Või kas ikka on? Tore oli ikkagi.
Hmm...Rohkem nagu vist ei olegi midagi, üritan hakata tihedamini blogima, vb hommegi midagi suusapäevast ja mõni teinekordki.
PS: Keegi võib mingit challenge'it soovitada, kuigi seda 30 päeva laulude oma vast tegema ei hakka, pole nii palju lugusidki vist kusagilt võtta (lol)
Sotw (Song of the week siis minujaoks), üsna palju mõtteainet ja muidu hea lugu rahustamiseks ja kuulamiseks. Eesti muusika on jälle sümpaatseks muutunud.
Derp, over and out for meh.

 
Copyright © Pointless Life of a Lifeless Nolifer Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur